Sök
Stäng denna sökruta.

GymPartner Finance

Finansieringslösning

Finansieringslösningar

Läs mer om våra olika alternativ till finansiering

Vilken finansiering passar just dig bäst?

När det gäller finansiering av varor eller tjänster, finns det flera alternativ att överväga, varav de mest populära är hyra, avbetalning och leasing. Varje alternativ har sina unika fördelar och passar olika typer av behov och situationer. Men vilken passar just dig bäst?

Hyra

Avbetalning

Leasing

Vi erbjuder helhetslösningar i samarbete GymPartner

I vårt strävan att erbjuda omfattande och kvalitativa lösningar för fitness och hälsa, är vi stolta över att samarbeta med GymPartner, en ledande leverantör av begagnad gymutrustning.

Vårt partnerskap med GymPartner möjliggör för oss att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativ, kostnadseffektiv och hållbar gymutrustning som passar alla typer av träningsbehov och budgetar.

Våra Finansieringslösningar

Hyra

Är du i behov av kvalitetsutrustning för ditt gym utan att binda stort kapital?

Vår hyreslösning är det perfekta valet! Med flexibla hyresavtal anpassade efter dina behov, kan du enkelt hålla din utrustningspark uppdaterad och i toppskick. Hyr idag och ta ditt gym till nästa nivå!

Avbetalning

Vill du uppgradera ditt gym men sprida ut kostnaden?

Våra avbetalningsplaner gör det möjligt! Investera i den senaste utrustningen idag och betala i din egen takt. Flexibla avbetalningsalternativ som matchar din budget och affärsplan. Gör ditt gym framtidssäkert med smart finansiering!

Leasing

Söker du en kostnadseffektiv lösning för att hålla ditt gym i framkant?

Vår leasingtjänst är svaret! Med leasing får du tillgång till den senaste gymutrustningen utan stora initiala investeringar. Flexibla leasingavtal som anpassas efter ditt företags behov. Uppdatera din utrustning enkelt och håll ditt gym konkurrenskraftigt!