GymPartner Finance

FAQ

Frågor och svar på alla era olika frågor

Här hoppas vi att ni kan få svar på alla era olika frågor. Om ni inte skulle hitta er fråga så kan nu alltid ställa den i formuläret längs ner på sidan.

Dina frågor besvarade.

Vanliga frågor

Vi erbjuder olika finansieringsalternativ för att möta behoven hos alla typer av gym och fitnessanläggningar. Detta inkluderar leasing, avbetalningsplaner och anpassade finansieringslösningar.

Ja, vi erbjuder leasingalternativ för både ny och begagnad gymutrustning. Detta ger våra kunder flexibilitet att välja utrustning som bäst passar deras budget och behov.

Vi finansierar en bred palett av utrustning, inklusive konditionsmaskiner, styrketräningsutrustning, gruppträningsmaterial och mycket mer.

Din kreditvärdighet kan påverka både räntan och godkännandet av din finansieringsansökan. Vi arbetar dock med kunder med olika kreditbakgrunder och strävar efter att erbjuda lösningar som passar alla.

Leasing kan erbjuda lägre månadskostnader, skattefördelar och möjlighet att enkelt uppgradera till nyare utrustning. Det kan också hjälpa till att hålla företagets kassaflöde stabilt.

Ställ din fråga!